Hevonen

r. Tuntsa


Suomenhevonen
08.05.2002
157cm
heC, re80cm
i. Lennon-Ryhti
e. Natura

Ehdottomasti tärkein hevonen maailmassa, taivalta takana kohta kymmenen vuotta. Ollaan kuljettu läpi harmaiden sadepäivien sekä kauniiden kukkaniittyjen. Moni on ihmetellyt miksi en ole koskaan vaihtanut parempaan ja kehittänyt itseäni ratsastajana. Moni on taas ihaillut sinnikkyyttäni tämän hevosen kanssa, sillä koskaan en ole epäillyt luovuttavani. Mutta minulle ratsastus ei ole enää niitä numeroita joita estekorkeuksissa katsotaan tai kirjaimien järjestys kouluratsastuksessa. Minulle se on sitä että löydämme yhteisen sävelen ja nautimme tekemisestä juuri omalla tasollamme. Tuntsa ei ehkä ole se helpoin hevonen rakastaa, mutta sydämeltään se on täyttä kultaa ja yrittää aina parhaansa. Ruuna kulkee mukanani loppuun asti, siitä en ala enää edes tinkimään. 

Tuntsan kanssa voi tehdä miltei kaikkea. Se rakastaa metsässä kiitämistä mutta antaa kaikkensa myös koulupiiperryksen merkeissä. Se vetää rekeä ja hiihtäjää, kyydittää raviradalla. Hyppää esteiden ja risukkojen yli. Kuuntelee kun minua itkettää ja tarvittaessa palauttaa maanpinnalle, kirjaimellisesti. Ja kuten alussa sanoin että miltei kaikkea, on tässäkin se miinuspuoli. Tuntsa ei ole ikinä halunnut mennä uimaan. Nyyh.

Tulevaisuudessa meidän on tarkoitus kehittää yhteistyötämme entisestään ja lähentyä ystävinä. Kesän 2015 aikana pitäisi pitkästä aikaa käydä kisaamassa muutamat pikkuluokat ja koittaa josko meistä olisi vielä johonkin viralliseenkin touhuun. Ja maistella monenlaisia hedelmiä, banaani on jees, mandariini ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Go a head and tell me something